Gaseste-ti drumul catre inspiratie si entuziasm!

Despre noi

  • Salutare! Tania Tita aici. E o adevarata placere sa te intalnesc aici si ma bucur enorm(inca de pe acum) de relatia noastra prospera de prietenie si colaborare ce se leaga intre noi.Iti multumesc pentru alegerea ta desavarsita care ti-a ghidat pasii spre noi, pentru a realiza lucruri exceptionale impreuna!

Asadar, despre mine pot spune ca am ales sa ma nasc in cea mai buna perioada posibila din istoria omenirii, venind aici cu scopul de a-mi creea un destin extraordinar si a contribui la schimbarea pozitiva a viziunii oamenilor pentru a arata adevarata fata a vietii, acea fata care schimba destine si descopera potentialuri si talente.

Pastrez zilnic atitudinea mentala corecta- o atitudine curajoasa, sincera si binevoitoare.Ma modelez dupa idealul pe care il port in inima.

Ma focalizez in permanenta asupra aspectelor pozitive ale vietii ptr ca stiu ca eu singura mi le-am adus in cale pentru a invata cum sa ajung la urmatorul nivel in viata mea.

Am ales aceasta viata stiind ca imi va imbunatati existenta.  Sunt aici pentru mine si pentru persoanele a caror viata se va simti inspirata de a mea. Stiu ca am venit aici pentru a schimba destine. Am venit pe lume pentru a arata omenirii Esenta Divina si a se conecta la Sursa vietii, sursa abundenta   de de toate.  Din abundenta iau, si abundenta ramane.

Sunt esenta pura a dragostei si abundentei integrate in forma umana.Admit ca Sunt!

Cu caldura si entuziasm,

Tania Tita – Creatoare desavarsita de posibilitati nelimitate!

  • Totul s-a schimbat cand am luat decizia sa ma descopar si am constientizat ca ascund in mine extraordinare comori.

    Mi-am pastrat valorile,mi-am urmat principiile,mi-am dus eficienta la cea mai inalta pozitie.Am atras lucruri extraordinare in tot acest timp si continui,asta datorita perspectivei mele,a tariei si a modului de organizare a timpului.

    Consider ca suntem capabili inclusiv TU,sa ne descoperim atata timp cat nu opunem rezistenta.Momentul tau poate sa fie exact acum.

    Alege TU,AICI,ACUM sa te schimbi!!! TU poti!! Tu contezi!! TU esti TOTUL,TU esti iubirea,abundenta,atractia,bucuria,prosperitatea!! Noi suntem aici pentru tine!!

Cu drag,Valentina Nedelea

Advertisements

2 Responses to "Despre noi"

Mult succes dragele mele cu acest proiect. Am convingerea ca veti traversa momente remarcabile aici, veti transforma si va veti transforma. inspiratie divina!

Cu siguranta! Thank you for your trust! It means a lot! :*:* Have a great night!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Archives

Advertisements
%d bloggers like this: