Gaseste-ti drumul catre inspiratie si entuziasm!

Bine ai venit

Pentru inceput dorim sa iti uram Bine Ai Venit alaturi de noi! Suntem extrem de incantate de acest nou proiect si ne-am bucura enorm sa te stim alaturi de noi.

Inspiratie, motivatie, entuziasm…sunt cuvinte sau sentimente greu de inteles sau trait pentru tine?

Stii ca viata inseamna mai mult decat ceea ce experimentezi zilnic? Ti-ai dori o crestere a calitatii vietii tale, dar inca opui rezistenta si inca ti-e frica de ce intorsatura magnifica ar putea lua viata ta?Stii ca intotdeauna frica de esec e mai puternica decat dorinta de succes, insa noi speram ca in cazul tau e invers.

In lume exista doua tipuri de oameni:

  • o prima categorie de oameni de succes, care se bucura de un stil de viata delicios, au parte de dragostea si afectiunea celor din jurul lor, sunt extrem de entuziasmati si energici si parca toata viata lor este absolut remarcabila.
  • insa exista si a doua categorie de oameni care se complac intr-o situatie nu tocmai favorabila pentru ei, care sunt tot timpul stresati si frustrati de anumite lucruri din viata lor, nu au parte de apreciere si prieteni (pentru ca hai sa fim seriosi , cine doreste in jurul lui un om negativist care nu face nimic altceva decat sa se planga ca D-zeu lui nu i-a dat noroc?), sunt tot timpul tristi si mahniti,asteptand sa le pice de undeva de sus solutia….

Am dori sa te intrebam insa ceva: In care dintre cele doua categorii vrei sa fii?

In prima categorie sau in a doua?

Noi suntem aici pentru tine!Am inteles valorea experimentarii unei vieti exceptionale si am inteles ca depinde numai de noi felul in care traim,asa ca ne-am decis sa dam si mai departe, ca si cei de langa noi sa invete frumusetea unei vieti traita la potentialul maxim!

Asadar, noi suntem aici!Te asteptam cu intrebari,dorim sa vedem in tine sclipirea unui adevarat campion! Decide-te sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!Noi impreuna PUTEM….

Pentru cresterea calitatii intregii lumi,

Tania Tita & Valentina Nedelea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Archives

Advertisements
%d bloggers like this: