Gaseste-ti drumul catre inspiratie si entuziasm!

Intrebarea zilei

Ai intrebari ale caror raspunsuri ti se par relevante pentru viata ta, pentru evolutia ta ca om? Intreaba-ne….iar noi iti vom raspunde cat mai prompt posibil! Tine minte ca IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI !!!

Haide sa avem incredere in noi si sa ne dorim o viata mai buna! Haide sa dam mana pentru a colabora si aduce valoare in viata noastra, a tuturor! Sunt atatea lucruri minunate de facut! Haide cu noi…scrie-ne, intreaba-ne, spune-ti parerea….

Te asteptam cu drag si cu entuziasm! Esti deja unul de-al casei!

10 Responses to "Intrebarea zilei"

de ce ar trebuii sa accept regulile acestui stat cand el nu ma respecta pe mine?

Buna Mircea! ne bucuram pentru implicarea ta.
Referitor la intrebarea ta, gandeste-te ca respectand regulile statului te respecti intai pe tine.Iti place cu siguranta sa fii un om integru si puternic, apreciat si sincer cu nevoile tale. Pentru mine una, puterea statului nu prea isi pune amprenta, deoarece am decis ca sunt singura responsabila de viata mea , de succesul meu si de frumusetea vietii mele.Decat sa-ti concentrezi atentiape lucruri care nu-ti aduc niciun beneficiu, mai bine canalizeaza-te pe lucruri cu adevarat valoroase ptr tine.Gaseste aspecte pozitive statului, insa nu il lua prea mult in seama….El nu doreste oameni liberi, cu perspective marete, el vrea roboti, pe care sa ii foloseasca asa cum doreste.
Am increderea ca esti un om exceptional si stii ce vrei de la viata ta…lasa statul pe mana celor care’si doresc frustrare si stres, iar tu concentreaza-te pe abundenta si prosperitate!

O zi minunata!

mersi mult pt raspuns…un raspuns foarte frumos de altfel.

o zii minunata deasemeni!

De ce in timpul somnului nu spui niciodata “eu exist!” ?

Cristi, nu sunt sigura ca detin cel mai potrivit raspuns la intrebarea asta, insa o sa-mi aduc contributia…s-ar putea ca parerea mea sa se mai schimbe pe parcurs.

Perspectiva mea e urmatoarea: in timpul somnului te aliniezi cel mai bine cu sursa ta divina, iar puterea ego-ului este profund diminuata. Numai Ego-ul nostru are nevoie de identificare, dar in timp ce dormi nu te mai identifici cu el, pentru a spune ca existi.Pentru ca atunci cand dormi, iti doarme ego-ul, insa esenta ta e tot acolo…e treaza ca intotdeauna! 🙂

Vino cu pareri, ma intereseaza foarte mult topicul!

De fapt cand spui ca existi vrei sa-ti dovedesti ca lumea e reala. “Realul” asta e vazut doar prin minte. Si “realul adevarat”e ceea ce se reveleaza prin sine si exista prin sine. Si in somn nu-ti spui ca existi pentru ca nu exista mental. Asta ar putea parea “bullshit” in mintea multor psihologi. E putina logica inductiva+ceva mai mult. Existenta se identifica cu Constiinta. Ceea ce nu percepi a fiind adevarat e ok sa-l tratezi ca auxiliar, asta functioneaza maxim. De aici curg toate ca un rau.

da…sunt perfect de acord! genial topic, felicitari! mai asteptam pareri !!!

cum va explicati faptul ca un om isi poate schimba personalitatea, temperamentul, comportamentul prin factori fizici, nu metafizici?

si imi doresc doua raspunsuri. Multumesc 🙂

O sa va povestesc ceva din proprie experienta. Stateam astazi de vorba cu o prietena si-i spuneam eu parerea mea despre a fi liber. A face ce vrei, cu cine vrei, la ce ora vrei. Si intrebarea ei a fost urmatoarea: “daca persoana cu care vrei sa faci ceea ce vrei…etc. nu vrea?” I-am dat un raspuns destul de complex, din care au decurs alte lucruri dragute, dar vreau si parerea voastra. Si daca s-ar putea sa-mi raspundeti si la precedenta intrebare as fi bucuros. 🙂

Leave a comment

Archives